banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ασκέλι: Η παραλία του Πόρου που «δένει» χαλάρωση με περιπέτεια

Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν καθαρά νερά, οργανωμένες εγκαταστάσεις και ποιοτική διασκέδαση.
askeli porou

Το Ασκέλι, που βρίσκεται βορειοανατολικά του λιμανιού του Πόρου, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, και όχι άδικα. Με εύκολη πρόσβαση και μεγάλο μήκος, αυτή η οργανωμένη παραλία προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χρυσαφένιας άμμου, κρυστάλλινων νερών και πανέμορφης θέας στο ανοικτό πέλαγος.

Η παραλία είναι ιδανική για όσους αγαπούν το κολύμπι και αναζητούν καθαρά νερά. Προσφέρει υψηλό επίπεδο καθαριότητας και οργάνωσης, ενώ τα διάσπαρτα ευκάλυπτα και αλμυρίκια παρέχουν φυσική σκιά για όσους προτιμούν να χαλαρώνουν μακριά από τον ήλιο. Επιπλέον, ο χώρος είναι κατάλληλος για δραστηριότητες όπως ρακέτες και beach volley, ενώ οι εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, όπως σκι και άλλα αθλήματα, θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της περιπέτειας.

Πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την τοπική γαστρονομία στα διάφορα cafe snack, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας. Τα μενού περιλαμβάνουν ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και γεύσης.

Τα beach bar της παραλίας προσφέρουν όλες τις ανέσεις, όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντουζιέρες, ενώ παράλληλα σερβίρουν δροσιστικά ποτά, καφέδες, σνακ και ελαφριά γεύματα για όσους θέλουν να απολαύσουν τη θάλασσα χωρίς να απομακρυνθούν από την άνεση.

Βίντεο: Tasos Fotakis | DroneWorks | Travel

Με οργανωμένες εγκαταστάσεις, φυσική ομορφιά και πολλές επιλογές ψυχαγωγίας, η παραλία Ασκέλι είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές για μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στον Πόρο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis