banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πρόστιμα για ογκώδη απορρίμματα στο Άργος

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών επέβαλε πρόστιμο 200 ευρώ σε πολίτες, καθώς εκείνοι δεν είχαν ενημερώσει και συνεννοηθεί νωρίτερα την αρμόδια υπηρεσία

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πρόστιμα για ογκώδη απορρίμματα στο Άργος
Σκουπίδια Δήμαινα

Πρόστιμα επιβλήθηκαν από το Δήμο Άργους-Μυκηνών σε πολίτες για απόρριψη ογκωδών απορριμμάτων στο δρόμο. Σύμφωνα με δύο αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» την Παρασκευή 20 Ιουλίου, ο Δήμος επέβαλε πρόστιμο 200 ευρώ σε πολίτες, καθώς εκείνοι δεν είχαν ενημερώσει και συνεννοηθεί νωρίτερα την αρμόδια υπηρεσία ότι θα πετάξουν τα ογκώδη απορρίμματα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν πρέπει να αφήνονται ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, στρώματα κλπ.) καθώς και προϊόντα κηπευτικών εργασιών και κλαδεμάτων στο οδόστρωμα ή σε κοινόχρηστο χώρο.

Πριν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έχει κλειστεί ραντεβού στο τηλέφωνο 27510.63484, για την ημέρα και την ώρα αποκομιδής τους από συνεργείο του Δήμου.

Σύμφωνα με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι χωρίς ειδοποίηση τοποθετήσεις ογκωδών απορριμμάτων σε δρόμους του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis