banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Βαμβακού Λακωνίας: Πλούσιο Πρόγραμμα και τον Σεπτέμβριο

Ο γραφικός αυτός οικισμός μετατρέπεται σε κέντρο μάθησης, δημιουργικότητας και διασκέδασης
Βαμβακού

Η Βαμβακού Λακωνίας συνεχίζει μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων να προσελκύει επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ο γραφικός αυτός οικισμός μετατρέπεται σε κέντρο μάθησης, δημιουργικότητας και διασκέδασης.

Εκδηλώσεις και Δημιουργικές Δραστηριότητες για Οικογένειες

  • Σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ντορεμιρέδες» από την ομάδα «Κοπέρνικος» υπόσχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους με μουσική, χορό και διαδραστικά παιχνίδια. Την ίδια μέρα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χειροτεχνίες με μαλλί, χαρτόνι και φθινοπωρινά φύλλα, μαζί με την εκπαιδεύτρια Γεωργία Γκανιούρη.
  • Στις 22 Σεπτεμβρίου, η Γιούλη Καναβάρου θα πραγματοποιήσει ένα εργαστήριο κατασκευής αρωματικών κεριών από σόγια, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα οφέλη των οικολογικών κεριών και θα δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά αρωματικά.
  • Η σειρά πολυαισθητηριακού και θεατρικού παιχνιδιού «Clay Play Stories» συνεχίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου, καλώντας τα παιδιά να φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες με φυσικό πηλό, καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
  • Τέλος, το πρόγραμμα «Σχολείο… αλλιώς» επιστρέφει στις 29 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας ατελείωτο παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες που εμπνέουν τα παιδιά να μάθουν με έναν διασκεδαστικό και πρωτότυπο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα της Βαμβακούς, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vamvakourevival.org/events.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis