banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πελοπόνησος: Όλες οι Περιφερειακές Ενότητες ενημερώθηκαν για το Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ

Σκοπός των ενημερωτικών συναντήσεων ήταν η άμεση πληροφόρηση και ο συντονισμός όλων των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος.
adamopoulos programma apollon

Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων (Δήμοι, ΔΕΥΑ, ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) σχετικά με τη δυνατότητα ένταξής τους στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και, μέσω αυτής, στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ.

Σκοπός των ενημερωτικών συναντήσεων ήταν η άμεση πληροφόρηση και ο συντονισμός όλων των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος. Η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική, με έντονο ενδιαφέρον από τους φορείς να συμμετάσχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα και το Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ, το οποίο στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού κόστους έως και 50% για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, καθώς και για ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων που μπορούν να ενταχθούν στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ. Στόχος μας είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους και η ενεργειακή αυτονομία μέσω της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να διεκδικεί κάθε δυνατή χρηματοδότηση που οδηγεί σε μια πιο πράσινη, βιώσιμη και καθαρή ενεργειακή πολιτική».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis