banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Γυναικεία σπείρα χτυπούσε σούπερ μάρκετ στη Μεσσηνία

Η εν λόγω σπείρα, που αποτελείται από 8 γυναίκες ηλικίας 23 έως 44 ετών, είχε αφαιρέσει προϊόντα αξίας περίπου 1.500 ευρώ από διάφορα καταστήματα της περιοχής.
astynomia

Μια εντυπωσιακή υπόθεση εγκληματικής δραστηριότητας αποκαλύπτει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εξιχνιάζοντας 19 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη.

Η εν λόγω σπείρα, που αποτελείται από 8 γυναίκες ηλικίας 23 έως 44 ετών, είχε αφαιρέσει προϊόντα αξίας περίπου 1.500 ευρώ από διάφορα καταστήματα της περιοχής. Η εξιχνίαση των κλοπών προήλθε μετά από μια ενδελεχή έρευνα, συνδυάζοντας φυσικά και επιστημονικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δράστες.

Από την 28η Φεβρουαρίου μέχρι την 27η Απριλίου 2024, οι κατηγορούμενες φαίνεται να είχαν αναπτύξει μια οργανωμένη επιχείρηση κλοπών, στοχεύοντας σε καταστήματα σούπερ μάρκετ και αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη από τις κλοπές τους.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας αξιοποίησε συνδυαστικά στοιχεία για να αναδείξει την εγκληματική δράση της σπείρας και να προχωρήσει στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για τη σχηματισμένη δικογραφία. Η δικογραφία για τις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για την περαιτέρω διαδικασία.

Η έρευνα παραμένει ανοιχτή, καθώς οι αρχές συνεχίζουν την ανάλυση για τυχόν άλλες παράνομες ενέργειες που μπορεί να σχετίζονται με την εγκληματική δραστηριότητα της σπείρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis