banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αγωνιστικές δοκιμασίες διαιτητών στο Δημοτικό Στάδιο Άργους

Ποιο είναι το πρόγραμμα

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Άργους, θα διεξαχθούν αγωνιστικές δοκιμασίες για αξιολογημένους και υποψήφιους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, βάσει του παρακάτω προγράμματος που έχει ορίσει η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωησ της ΕΠΟ, οι δοκιμασίες αφορούν διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της 3ης κατηγορίας, διαιτητές προχωρημένου σταδίου (Κ4), καθώς και γυναίκες διαιτητές και βοηθούς διαιτητές των γυναικείων πρωταθλημάτων.

Το πρόγραμμα

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες των διαιτητών και το πρόγραμμα προσέλευσής τους είναι ως εξής:

  • 18:00: Αξιολογημένοι διαιτητές 3ης κατηγορίας, αξιολογημένοι διαιτητές προχωρημένου σταδίου (Κ4) και υποψήφιοι διαιτητές προχωρημένου σταδίου (Κ4).
  • 19:00: Αξιολογημένοι βοηθοί διαιτητές και υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας.
  • 20:00: Αξιολογημένες και υποψήφιες γυναίκες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές των γυναικείων πρωταθλημάτων.

Οι διαιτητές που δεν προσήλθαν ή δεν ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις προηγούμενες δοκιμασίες στις αντίστοιχες ΕΠΣ θα πρέπει να φέρουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα. Οι δοκιμασίες αυτές είναι υποχρεωτικές για τους διαιτητές που συμμετέχουν στα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα, με στόχο την αξιολόγηση και πιστοποίησή τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι ΕΠΣ που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Αργολίδας, Αχαΐας, Αρκαδίας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Λέσβου, Κυκλάδων, Μεσσηνίας, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χίου, Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis