banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ανοιχτή η «Τέντα» τα πρωινά για άθληση στην Καλαμάτα

Το Κλειστό Γυμναστήριο θα παραμένει ανοικτό συγκεκριμένες ημέρες κάθε εβδομάδα
tenta1

Ξεκίνησε η λειτουργία και τα πρωινά του Κλειστού Γυμναστηρίου «Τέντα» της Καλαμάτας.

Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα των αθλητικών συλλόγων και του κοινού της πόλης, που πλέον υλοποιείται.

Ήδη από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 η «Τέντα» άνοιξε το πρωί για άθληση των ενδιαφερομένων. Το Κλειστό Γυμναστήριο θα παραμένει ανοικτό συγκεκριμένες ημέρες κάθε εβδομάδα.  Ο χώρος διατίθεται στο κοινό με τήρηση των κανόνων λειτουργίας του και με φύλαξη από υπάλληλο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, η «Τέντα» ανοίγει τα πρωινά:  Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, και ώρες από 08:30 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι. Αυτές τις ημέρες και ώρες θα μπορεί να προπονηθεί και το κοινό στο βοηθητικό γήπεδο Μπάσκετ.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Λαζαρίδη, προϋπόθεση είναι να υπάρχει κάρτα υγείας ή γνωμάτευση γιατρού για τους αθλούμενους, ενώ γίνεται έκκληση για σεβασμό στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με τήρηση των κανόνων καθαριότητας των χώρων. Στόχος είναι όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμάτας να λειτουργούν και τα πρωινά.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι την προσεχή εβδομάδα η «Τέντα» θα ανοίξει κατ’ εξαίρεση Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αντί Δευτέρας, καθώς και Τετάρτη 18/09, και κανονικά την Πέμπτη 19/09.

Για ενδεχόμενες αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση από το Γραφείο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.

Πληροφορίες:

Τηλ.: 2721360774

Email: [email protected] 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis