banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ξεκόλλησαν τα Δερβενάκια. Πιο κοντά η Αργολίδα στην Αθήνα

Συνεχίζεται η χρηματοδότηση για τον κόμβο των Δερβενακίων
Ptoxos nemea dervenakia mikines

Ξεκόλλησε μετά από πολλές ταλαιπωρίες το σπουδαίο για την Αργολίδα έργο, της σύνδεσης με τον αυτοκινητόδρομο. Η Αργολίδα οταν ολοκληρωθεί το έργο θα έρθει πιο κοντά στην Αθήνα αφού θα παρακαμφθεί το τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού.

Έπειτα από συνεχή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το
Υπουργείο Οικονομικών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και
Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση, προχωρά η υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την περιοχή: η κατασκευή του συνδετήριου τμήματος των Δερβενακίων.

Σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, αναρτήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η απόφαση έγκρισης των πιστώσεων για τη «Βελτίωση Επ. Οδού από κόμβο
Αρχαίας Νεμέας Δερβενάκια – Μυκήνες Νομού Αργολίδας», δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στη συνέχιση των εργασιών ενός απαιτητικού οδικού έργου.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, δήλωσε σχετικά: «Η εξασφάλιση της συνέχισης της χρηματοδότησης για το έργο στον κόμβο Δερβενακίων αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την περιοχή μας.
Πρόκειται για ένα έργο στρατηγικής σημασίας που θα βελτιώσει τις
υποδομές και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της Αργολίδας και ολόκληρης της Πελοποννήσου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει προτεραιότητα σε τέτοιες παρεμβάσεις, οι οποίες ενισχύουν την οικονομία, τον τουρισμό και την ποιότητα ζωής των πολιτών μας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis