banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Τι αποφάσισε η Περιφερειακή Επιτροπή για το τουρισμό, τις κοινωνικές δράσεις και τη μεταφορά μαθητών

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, παρουσίασε σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια
perifereiaki epitropi peloponnisou

Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου, τόσο με φυσική παρουσία όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χρήστος Λαμπρόπουλος, παρουσίασε σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και τις επιμέρους ενότητες.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε:

«Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου, η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξέτασε μια σειρά σημαντικών θεμάτων για την ομαλή λειτουργία της Περιφέρειας. Ξεχωρίζω την έγκριση των πρακτικών της επιλογής αναδόχου για τη δράση προβολής και δικτύωσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό τη διεθνή προβολή του προορισμού ‘Πελοπόννησος’. Επίσης, λάβαμε αποφάσεις για την έγκριση πρακτικών διαγωνισμών. Ιδιαίτερη σημασία έχει η έγκριση του εξοπλισμού για το εστιατόριο ‘Γεύμα Αγάπης’ στην Κόρινθο, καθώς στην περιοχή αυτή υλοποιούνται σημαντικά κοινωνικά έργα, όπως η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και το πρόγραμμα ‘Γεύμα Αγάπης’ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου.

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Επιτροπή πήρε αποφάσεις για την ομαλή μεταφορά των μαθητών. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε αποτίμηση για τυχόν θέματα που έχουν προκύψει, κυρίως λόγω τροποποιήσεων δρομολογίων

Έγκριση πρακτικών της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού, ηλεκτρονικού διαγωνισμού, κάτω των ορίων, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμής, με τίτλο «Δράσεις Διεθνούς Δικτύωσης για την ενίσχυση της προβολής του προορισμού Πελοπόννησος», στο πλαίσιο του έργου «Προώθηση Τουρισμού, Διαφήμιση με Ψηφιακά και Παραδοσιακά Μέσα/Παραγωγή Περιεχομένου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis