banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για το Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού – Οι παρατάξεις δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία

Στη συνεδρίαση παρέστη μόνο η παράταξη της συμπολίτευσης και η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία αποχώρησε στη συνέχεια.
perifereiako symvoulio

Την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, συγκλήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, κατόπιν αιτήματος των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με θέμα: η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό.

Ωστόσο, στη συνεδρίαση παρέστη μόνο η παράταξη της συμπολίτευσης και η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία αποχώρησε στη συνέχεια.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Δημήτρης Πτωχός, διευκρίνισε ότι το θέμα είχε ήδη εξεταστεί από την αρμόδια Περιφερειακή Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, η οποία έχει διατυπώσει την επίσημη θέση της Περιφέρειας. Τόνισε, παράλληλα, ότι η διαβούλευση παραμένει ανοιχτή για οποιονδήποτε πολίτη ή φορέα επιθυμεί να καταθέσει την άποψή του.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής, αλλά και της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που όμως δεν την αξιοποίησαν.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να δίνει βήμα σε όλους τους πολίτες και τους εκπροσώπους φορέων, διασφαλίζοντας την ανοιχτή, διαφανή και δημοκρατική διαδικασία στη λήψη αποφάσεων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis