banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Μέσα από την ανακοίνωση, υπογραμμίζεται η στήριξη της Δημοτικής Αρχής στα σχολεία της περιοχής
Γιάννης Γεωργόπουλος

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, απευθύνει θερμές ευχές σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για μια δημιουργική και επιτυχημένη σχολική πορεία. Μέσα από την ανακοίνωση, υπογραμμίζεται η στήριξη της Δημοτικής Αρχής στα σχολεία της περιοχής, με στόχο την εξασφάλιση ασφαλών και σύγχρονων χώρων μάθησης, ενώ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην αξία της ενότητας, του σεβασμού και της καλοσύνης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί και Γονείς,

Αγαπητά μας παιδιά,

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, επιθυμώ να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή, παραγωγική και επιτυχημένη σχολική χρονιά.

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ερμιονίδας μας!

Αύριο, τα Σχολεία μας θα γεμίσουν ξανά με τις φωνές σας, την ενέργειά σας και τα όνειρά σας για το μέλλον. Εσείς, οι μαθητές μας, είστε η δύναμη και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Μέσα από τη μάθηση, την προσπάθεια και την επιμονή, θα αποκτήσετε τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν να χτίσετε το δικό σας λαμπρό μέλλον.

Οι Εκπαιδευτικοί σας, με αφοσίωση και υπευθυνότητα είναι δίπλα σας, να σας καθοδηγούν και να σας εμπνέουν. Είναι οι άνθρωποι που θα σας δώσουν τα εργαλεία για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες και να πετύχετε τους στόχους σας.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα Σχολεία του Δήμου μας και την Παιδεία, διασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών.

Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι οι πρόσφατες εργασίες που υλοποιήθηκαν σε όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, αλλά και στον Παιδικό Σταθμό Κρανιδίου έγιναν με την πολύτιμη συνεργασία και στήριξη των Αντιδημάρχων κκ Ελένης Βλάσση – Δημαράκη και Κωνσταντίνου Κόκκαλη.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να παραδώσουμε στους μαθητές μας, ασφαλείς και σύγχρονους χώρους μάθησης.

Εύχομαι σε όλους υγεία, πρόοδο και μια δημιουργική χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες εμπειρίες με μια ιδιαίτερη έκκληση προς όλους σας, να παραμείνετε ενωμένοι απέναντι σε κάθε μορφή βίας και να αναπτύξετε σχέσεις που βασίζονται στην κατανόηση, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την αλληλεγύη.

Να επιλέξετε τον δρόμο της καλοσύνης και του σεβασμού προς τους Εκπαιδευτικούς και συμμαθητές σας.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλη την Ερμιονίδα!“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis