banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Στο 60% το έργο ενεργειακής αναβάθμισης

Τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος – Σε εξέλιξη οι εργασίες
kolimvitirio kalamata

Με εντατικούς ρυθμούς εξελίσσεται το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας.

Τις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τους επιβλέποντες μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Σύμφωνα με ενημέρωση που δόθηκε, η πρόοδος των εργασιών αγγίζει το 60% και εξελίσσεται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, προκειμένου εντός του έτους να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί το σύνολο του έργου προς χρήση.

Την περίοδο αυτή εξελίσσονται εργασίες στεγανοποίησης της κεντρικής κολυμβητικής δεξαμενής, ενώ ολοκληρώνονται και οι συνδέσεις του νέου Η/Μ εξοπλισμού στο εξ ολοκλήρου καινούργιο μηχανοστάσιο του Κολυμβητηρίου.

Το έργο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας, μέσω της χρήσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με χρήση συστήματος γεωθερμίας, συστήματος ηλιοθερμίας και προβολέων τεχνολογίας LED, ενώ επιπρόσθετα, προβλέπεται να γίνει μόνωση – στεγανοποίηση των δύο κολυμβητικών δεξαμενών (πισίνες), υποσταθμός της ΔΕΗ, αναβάθμιση του συνόλου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κ.ά..

Σημειώνεται ότι το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ξεπερνά το 1,2 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοτικούς Πόρους.

kalamata kolimbitirio
kalamata kolimvitirio 1
kolimvitirio kalamata2

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis