banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Κάποιους “ενόχλησε” η Λευκή Νύχτα – Συνέλαβαν την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους η κ. Αναστασία Τζίμου, και ο dj της εκδήλωσης μετά από καταγγελία που έγινε στην Άμεση Δράση της Αθήνας.
leuki nyxta argos plateia agiou petrou vrady

Η Λευκή Νύχτα, μια σημαντική εμπορική και πολιτιστική εκδήλωση για την πόλη του Άργους, αυτή τη χρονιά είχε ένα διαφορετικό χρώμα. Αντί οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την εμπειρία της βραδιάς, τα γεγονότα πήραν μια απροσδόκητη τροπή, με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, κ. Αναστασία Τζίμου, και τον dj της εκδήλωσης να κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους, μετά από καταγγελία που έγινε στην Άμεση Δράση της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η καταγγελία φαίνεται πως είχε ως στόχο να διακόψει την εκδήλωση, ενδεχομένως λόγω της ενόχλησης που προκάλεσε η επιτυχία της. Ο δήμαρχος Άργους Γιάννης Μαλτέζος δεν δίστασε να σχολιάσει τα γεγονότα, υποστηρίζοντας ότι «κάποιοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτή τη νύχτα, αλλά δεν τα κατάφεραν». Όπως τόνισε, η πόλη γέμισε, τα καταστήματα δούλεψαν και αυτό ίσως ενόχλησε όσους δεν επιθυμούσαν να δουν την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας.

Ο δήμαρχος, με μια δόση χιούμορ και αισιοδοξίας, ανέφερε πως «οι δικές τους συλλήψεις θα φροντίσω να γίνουν πρωί, με το φως της ημέρας», υπογραμμίζοντας ότι το «καλό πάντα κερδίζει». Με αυτή τη δήλωση, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι προσπάθειες αμαύρωσης της Λευκής Νύχτας δεν θα καταφέρουν να επισκιάσουν την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η Λευκή Νύχτα στο Άργος, παρά τις αντιξοότητες, φαίνεται να πέτυχε τον στόχο της. Η πόλη γέμισε, οι έμποροι είδαν τα καταστήματά τους να γεμίζουν ζωή και η βραδιά έκλεισε με αγάπη και χαμόγελο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis