banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Νέα Επένδυση στο Πόρτο Χέλι: Συμφωνία για Πολυτελές Τουριστικό Συγκρότημα

Η διοίκηση του Four Seasons και ο Ιρλανδός κροίσος Πολ Κόλσον «έδωσαν τα χέρια»
Πορτοχέλι

Η Four Seasons, μία από τις κορυφαίες διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, καθώς επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με τον Ιρλανδό επιχειρηματία Πολ Κόλσον για τη δημιουργία ενός πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με πληροφιρίες του ot.gr, με αυτή τη νέα συνεργασία, η Four Seasons θα διαχειρίζεται τρία από τα πιο εμβληματικά τουριστικά σημεία της χώρας: τον Αστέρα Βουλιαγμένης, ένα υπό ανάπτυξη ξενοδοχείο στη Μύκονο, και τώρα το συγκρότημα στο Πόρτο Χέλι.

Το νέο project στο Πόρτο Χέλι, το οποίο αναπτύσσει η εταιρεία «Hinitsa Bay Holdings» του Κόλσον, θα περιλαμβάνει ένα πολυτελές ξενοδοχείο με 257 κλίνες, καθώς και 350 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Το συγκρότημα αναμένεται να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενισχύοντας την τουριστική κίνηση στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, το έργο της Four Seasons στη Μύκονο βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026. Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο 5 αστέρων, δυναμικότητας 192 κλινών, θα κοστίσει περίπου 78,6 εκατομμύρια ευρώ.

Η Four Seasons συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της παγκοσμίως, με 130 ξενοδοχεία και θέρετρα σε 47 χώρες, και η νέα αυτή επένδυση στην Ελλάδα αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το τουριστικό προϊόν της χώρας. Η συνεχής ανάπτυξη πολυτελών μονάδων τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι η Ελλάδα προσελκύει επενδυτές υψηλού επιπέδου, οδηγώντας σε αύξηση των τουριστικών εισπράξεων και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis