banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών: Κόβει το νερό σε όσους δεν πληρώνουν

Την Δευτέρα 16/09/2024 θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. 
Υδροδότηση Κιβερίου

Η Δ.Ε.Υ.Α. Άργους – Μυκηνών ενημερώνει πως παρατηρείται ότι μια ομάδα δημοτών δεν εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της συστηματικά, με αποτέλεσμα οι ανείσπρακτες οφειλές να ανέρχονται σε 8.000.000 ευρώ περίπου και η συγκεκριμένη ομάδα να λειτουργεί εις βάρος όλων αυτών που παραμένουν συνεπείς στις πληρωμές τους.Επισημαίνει ότι από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης και η συντήρηση των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης και όμβριων που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες , απαιτεί σημαντικά έξοδα τα οποία όμως αυτή τη στιγμή καλύπτονται μόνο από τους συνεπείς καταναλωτές. 

Η κατανάλωση του νερού απαιτεί δικαιοσύνη και η διακοπή υδροδότησης είναι το τελευταίο και μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την εξασφάλιση της, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα και τον κανονισμό ύδρευσης. 

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ σας ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 16/09/2024 θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης στις παροχές που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Στο έντυπο του λογαριασμού ύδρευσης που αποστέλλεται στους καταναλωτές υπάρχει σχετική ειδοποίηση για έγκαιρη πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών. 

Η επιχείρηση απευθύνει έκκληση στους πολίτες που αγνοούν συστηματικά τις ενημερώσεις της, να προσέλθουν και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους. 

“Οι οφειλές πάσης φύσεως προς τον Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ στερούν τους πόρους για την αποτελεσματική μας δράση”, αναφέρει η Υπηρεσία. 

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis