banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Μοναδική βραδιά στο Φεστιβάλ Ακροναυπλίας: Θέατρο και μουσική στην Οικία Καρούζου

Σήμερα το βράδυ, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30
festival akronafplias oikia karouzou

Σήμερα το βράδυ, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30, το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική εκδήλωση που συνδυάζει θέατρο και μουσική, στην καρδιά της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου, στην Οικία Καρούζου, δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Η βραδιά ξεκινά με το θεατρικό έργο “Δημητρίου Σούτσου 36“, όπου οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Ακύλας Καραζήσης και Ρένος Χαραλαμπίδης θα ζωντανέψουν στη σκηνή μια συγκλονιστική συνομιλία ανάμεσα στον ποιητή Νίκο Καρούζο και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Μια ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο της ποίησης και της φιλοσοφίας, καθώς οι δύο καλλιτέχνες αναβιώνουν έναν διάλογο γεμάτο νόημα και βάθος.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης θα μας χαρίσουν μια μουσική παράσταση με τίτλο “Παραμύθια του δρόμου, παραμύθια χαράς“. Μελωδίες και στίχοι που θα σας ταξιδέψουν, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και νοσταλγία.

festival akronafplias oikia karouzou 1

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Οικία Καρούζου, δίπλα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ναυπλίου, σε ένα μοναδικό σκηνικό που συνδυάζει την τέχνη με την ιστορία του τόπου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis