banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Καταιγίδες και κεραυνοί στο Ναύπλιο και το Τολό – Φωτορεπορτάζ από τον Θάνο Κομνηνό

Το εντυπωσιακό τριήμερο κακοκαιρίας στα παράλια της Αργολίδας με μαγευτικές εικόνες από τις καταιγίδες και τους κεραυνούς
Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός

Το Ναύπλιο και το Τολό έγιναν μάρτυρες ενός δυναμικού καιρού το τριήμερο που μας πέρασε, με έντονες καταιγίδες και θεαματικούς κεραυνούς να φωτίζουν τον ουρανό. Ο φακός του Θάνου Κομνηνού κατέγραψε μοναδικές στιγμές, παρουσιάζοντας την άγρια ομορφιά της φύσης σε όλο της το μεγαλείο.

Οι εικόνες από το Ναύπλιο δείχνουν την καταιγίδα να προσεγγίζει το εμβληματικό Μπούρτζι, με κεραυνούς να σχίζουν τον ουρανό πάνω από το ιστορικό κάστρο, δημιουργώντας ένα επιβλητικό θέαμα. Ο συνδυασμός των σκούρων σύννεφων με τις απότομες λάμψεις των κεραυνών δίνει μια αίσθηση δραματικότητας και δύναμης.

Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός
Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός

Στο Τολό, ο ουρανός φωτίστηκε επίσης από διαδοχικούς κεραυνούς που προσέφεραν ανεπανάληπτες εικόνες στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Οι φωτογραφίες του Κομνηνού καταφέρνουν να αποτυπώσουν τη στιγμή της εκτόνωσης της ηλεκτρικής ενέργειας, αναδεικνύοντας τη φυσική δύναμη που βρίσκεται πίσω από αυτά τα φαινόμενα.

Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός
Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός
Κεραυνοί - Θάνος Κομνηνός

Οι φωτογραφίες του Θάνου Κομνηνού προσφέρουν μια σπάνια ματιά στην ασταμάτητη δύναμη της φύσης, όπως αυτή εκδηλώνεται μέσα από τις καταιγίδες και τους κεραυνούς που έπληξαν το Ναύπλιο και το Τολό. Με την ακριβή αποτύπωση της κακοκαιρίας, ο Κομνηνός μας μεταφέρει την ένταση και την ομορφιά του φυσικού αυτού φαινομένου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis