banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Reunion of Night Clubbers: Μια νύχτα για τους λάτρεις των Disco Teck του ’70, ’80, ’90 στο Ναύπλιο

Φόρος τιμής στις δεκαετίες που σημάδεψαν τη νυχτερινή διασκέδαση της περιοχής
Reunion night clubbers στο Ναύπλιο

Η μαγεία της χρυσής εποχής των disco Teck αναβίωσε τη νύχτα της Κυριακής, σε μια μοναδική συνάντηση των night clubbers του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής. Σε παραλιακό κλαμπ του Ναυπλίου, οι 60άρηδες και οι 70άρηδες επέστρεψαν στις ρίζες τους, ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο με τη μουσική και τον χορό που τους μεγάλωσε.

Reunion night clubbers στο Ναύπλιο

Η διοργάνωση της βραδιάς αυτής ήταν μια πραγματική επιστροφή στις δεκαετίες του ’70, ’80 και ’90, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Δημητρίου, Τάκη Πετρόπουλο, Γιάννο Μίδα και Άγγελο Δρίτσα. Τα πλατό για τα βινίλια είχαν στηθεί προσεκτικά, με τον ήχο να φέρνει πίσω τις αναμνήσεις των disco Teck που μεσουρανούσαν τότε στο Ναύπλιο και στο Άργος.

Το πάρτι ήταν μια γιορτή για τους night clubbers των προηγούμενων δεκαετιών, που συγκεντρώθηκαν για να χορέψουν όπως τότε, όταν οι disco Teck ήταν το επίκεντρο της διασκέδασης. Ο χορός στην πίστα αναβίωσε στιγμές από το παρελθόν, με φωτορρυθμικά και μουσική από δίσκους βινυλίου που παρέπεμπαν στις ένδοξες εκείνες εποχές.

Reunion night clubbers στο Ναύπλιο

Αυτό το Reunion Night Clubbers δεν ήταν μόνο για τους 60άρηδες και τους 70άρηδες. Ανάμεσα στο πλήθος υπήρχαν και νεότεροι, που θέλησαν να βιώσουν από κοντά τη μαγεία των disco Teck και να μυηθούν στις συνήθειες των παλαιότερων. Η νύχτα κύλησε με ποτά, χορό και ατελείωτη ενέργεια, με όλους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, δίπλα στη θάλασσα.

Η αναβίωση της νυχτερινής διασκέδασης του Ναυπλίου μέσα από αυτό το πάρτι ήταν ένας φόρος τιμής στις δεκαετίες που σημάδεψαν τους τότε νέους της περιοχής. Με τις νότες των βινυλίων και τα φωτορρυθμικά να φωτίζουν την πίστα, το παραλιακό κλαμπ του Ναυπλίου έγινε το σκηνικό για μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, συναισθήματα και μουσική που δεν ξεχνιέται.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis