banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Κρίσιμες αποφάσεις για τον προϋπολογισμό και τη βιώσιμη κινητικότητα στον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών προετοιμάζεται για μια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024
Δημοτικό Συμβούλιο Άργους - Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών προετοιμάζεται για μια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2024, στις 14:00, στο Δημαρχιακό Κατάστημα, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οδού Καποδιστρίου 9. Η συνεδρίαση αυτή θα διεξαχθεί διά ζώσης και θα περιλαμβάνει δύο κύρια θέματα προς συζήτηση.

Το πρώτο θέμα της συνεδρίασης αφορά την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το οικονομικό έτος 2024. Η τροποποίηση αυτή αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και την υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων και δράσεων. Την εισήγηση για το θέμα αυτό θα κάνει ο κ. Γ. Κωτσονάρος.

Το δεύτερο θέμα σχετίζεται με την αποδοχή πρόσκλησης για τη συνδιοργάνωση μιας ενημερωτικής δράσης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, με τίτλο «Μετακινούμαι βιώσιμα». Την εισήγηση για αυτό το θέμα θα παρουσιάσει η κ. Α. Αργυροπούλου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis