banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ο Μεσσήνιος σεφ των Μαϊάμι Χιτ με λατρεμένες γεύσεις στην Καλαμάτα

Ο Δημήτρης Πυλιώτης άνοιξε νέα εστιατόρια σε Φλόριντα και Καλαμάτα, προσελκύοντας παίκτες του NBA και διασημότητες από όλο τον κόσμο.
Δημήτρης Πυλιώτης

Ο Δημήτρης Πυλιώτης, ένας ταλαντούχος σεφ από τη Μεσσηνία, έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο του NBA, εργαζόμενος από το 2018 ως μάγειρας της ομάδας των Μαϊάμι Χιτ. Ο Έλληνας μάγειρας δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την επιτυχία, αλλά άνοιξε το δικό του εστιατόριο στη Φλόριντα, το οποίο έχει γίνει σημείο συνάντησης για αστέρες του NBA και διάσημους ηθοποιούς.

Μεταξύ των θαμώνων του εστιατορίου του βρίσκονται ονόματα όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Ρίκι Μάρτιν, ο Ντρέικ, και ο DJ Khaled, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες, γερουσιαστές, και άλλοι διάσημοι. «Έχω την τύχη να έχω μαγειρέψει για την αφρόκρεμα της Αμερικής», αναφέρει ο Πυλιώτης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ελληνικής κουζίνας στο διεθνές σκηνικό.

Οι πελάτες του συχνά ζητούν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, όπως φέτα και χταπόδι, ενώ οι παίκτες του NBA είναι ενθουσιασμένοι με τα ελληνικά πιάτα που τους σερβίρει. Η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του οδήγησε τον Πυλιώτη στην απόφαση να επαναπατριστεί και να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο στην Καλαμάτα, φέρνοντας τις γεύσεις που λατρεύτηκαν στη Φλόριντα πίσω στην Ελλάδα.

Τώρα και στην Καλαμάτα

Ο ρόλος του Δημήτρη Πυλιώτη ως σεφ των Μαϊάμι Χιτ του επιτρέπει να μαγειρεύει για χιλιάδες φιλάθλους που παρακολουθούν τις αναμετρήσεις της ομάδας, ενώ μία φορά τον χρόνο ετοιμάζει ειδικά μενού για τους παίκτες και τις οικογένειές τους. Η εμπειρία του στην Αμερική έχει επηρεάσει σημαντικά τις γαστρονομικές του επιλογές, κάτι που αποτυπώνεται και στο νέο εστιατόριο του στην Καλαμάτα.

Με τη συνεχή επιτυχία του στη Φλόριντα και την Ελλάδα, ο Πυλιώτης φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει να προωθεί την ελληνική κουζίνα διεθνώς, δημιουργώντας χώρους όπου συναντώνται το φαγητό, η κουλτούρα, και η φιλοξενία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis