banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σκηνικό έντασης στο Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου

Η παράταξη «Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου» καταγγέλλει τον δήμαρχο για αλαζονική και προσβλητική στάση.
Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου

Σκηνές έντασης και αμφισβήτησης έλαβαν χώρα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της Επιδαύρου, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Αυγούστου. Η δημοτική παράταξη «Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου», με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή, εξέδωσε ανακοίνωση με σκληρή κριτική προς τον δήμαρχο Τάσο Χρόνη, κατηγορώντας τον για αλαζονική συμπεριφορά και προσβλητική στάση απέναντι στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κος Χρόνης υιοθέτησε μια ειρωνική και προσβλητική στάση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, υπερβαίνοντας τα όρια της ευπρέπειας και διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία του δημοτικού οργάνου. Η παράταξη καταγγέλλει ότι ο δήμαρχος, αντί να απαντήσει με υπευθυνότητα στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης, επέλεξε να φωνάξει και να προχωρήσει σε προσωπικές επιθέσεις, εμπλέκοντας ακόμη και οικογενειακά ζητήματα των δημοτικών συμβούλων.

«Με τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές, ο δήμαρχος Χρόνης προσβάλλει όχι μόνο το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν στις τελευταίες εκλογές», αναφέρει η παράταξη, εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή της στις ενέργειες αυτές.

Η ανακοίνωση κλείνει με ένα αιχμηρό μήνυμα, προτρέποντας τους πολίτες να δουν το βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο για να διαπιστώσουν την «αυτοδιοικητική και πολιτειακή (υπο)κουλτούρα» του δημάρχου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis