banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πυρκαγιές απο κεραυνούς στην Ηλεία

Οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από κεραυνούς, οι οποίοι έπεσαν κατά τη διάρκεια ισχυρής κακοκαιρίας που πλήττει αρκετά σημεία του νόμου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πυρκαγιές απο κεραυνούς στην Ηλεία
Κεραυνός κακοκαιρία βροχή

Τρεις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν χτες Σάββατο 31 Αυγούστου σε διαφορετικές περιοχές της Ηλείας. Οι πυρκαγιές προκλήθηκαν από κεραυνούς, οι οποίοι έπεσαν κατά τη διάρκεια ισχυρής κακοκαιρίας που πλήττει αρκετά σημεία του νόμου.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Σαμικού, όταν κεραυνός χτύπησε δασική έκταση. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω της πυκνής βλάστησης, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά πριν απειλήσει κατοικημένες περιοχές.

Λίγο αργότερα, εκδηλώθηκε δεύτερη πυρκαγιά, στα Μακρίσια. Ευτυχώς, η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την εξάπλωσή της, και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν προλάβει να λάβει διαστάσεις.

Η τρίτη πυρκαγιά σημειώθηκε στην περιοχή της Μυρτιάς. Και εδώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντέδρασαν άμεσα, καταφέρνοντας να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά και να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω καταστροφή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis