banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της αποπομπής αναμένεται σύντομα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ
athina linou

Ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματίζει την αποπομπή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με το protothema.gr, έρχεται μετά την εξέταση των 459 σελίδων με οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, τις οποίες η κυρία Λινού παρέδωσε την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη. Εντούτοις, τα στοιχεία δεν κρίθηκαν επαρκή για να δικαιολογήσουν τη θέση της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η επίσημη ανακοίνωση της αποπομπής αναμένεται σύντομα και θα επισημαίνει ότι η απόφαση ελήφθη για λόγους διαφάνειας. Χθες, η Αθηνά Λινού απείχε από την ψηφοφορία για την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την ανάθεση της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στον Νίκο Παππά, κάτι που επιπλέον ενδέχεται να έχει επηρεάσει την απόφαση.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται να φέρνει πιο κοντά τον Στέφανο Κασσελάκη με τον ανεξάρτητο βουλευτή Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε καταγγείλει την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της από το κόμμα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
riviera banner
newsletter banner anagnostis