banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

«Γεύσεις & Όψεις 2024»: Μοναδική εκθεσιακή εμπειρία στο Πόρτο Χέλι

Ολοκληρώθηκε η έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας με απόλυτη επιτυχία
Έκθεση Γεύσεις και Όψεις Πορτοχέλι 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου η Εκθεσιακή Δραστηριότητα «Γεύσεις & Όψεις 2024» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ερμιονίδας.

Το Λιμάνι του Πορτοχελίου βρέθηκε στο επίκεντρο από τις 21 έως τις 25 Αυγούστου και αποτέλεσε για ενδέκατη χρονιά τον πυρήνα της τοπικής και περιφερειακής επιχειρηματικότητας.

Η φετινή διοργάνωση, με ανανεωμένη διάθεση και κρατώντας όλα αυτά τα στοιχεία που την ξεχώρισαν, άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες πλήθος θετικών εντυπώσεων καθώς πλαισιώθηκε από παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων και έκθεση παλαιών φωτογραφιών με λαογραφικά στοιχεία της περιοχής από την Εταιρεία Μελετών Ερμιονίδας. Ο πρωτοποριακός συνδυασμός σύγχρονου-παραδοσιακού μαζί με τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προσέφερε μια μοναδική εκθεσιακή εμπειρία τόσο σε επισκέπτες όσο και σε συμμετέχοντες.

Οι 32 συμμετέχοντες δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση και από την υψηλή επισκεψιμότητα καθώς πραγματοποίησαν ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές και παρουσίασαν τα προϊόντα και τις δημιουργίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα προσεγμένο, καλαίσθητο και εύκολα προσβάσιμο για το κοινό, εκθεσιακό χώρο.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν για ακόμα μία χρονιά, με τα γευστικά και υψηλής ποιότητας προβαλλόμενα τοπικά αγροδιατροφικά προϊόντα καθώς και με την αυθεντικότητα των ιδιαίτερων χειροτεχνημάτων που πλαισίωσαν την φετινή διοργάνωση.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» έχει αδιαμφισβήτητα καταξιωθεί στη συνείδησή μας τα τελευταία 11 χρόνια ως ένας ισχυρός θεσμός προβολής τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και πρωτότυπων καλλιτεχνικών δημιουργιών και δίκαια κατατάσσεται ως ένας βασικός μηχανισμός ανάπτυξης και εξωστρέφειας των τοπικών μικρών επιχειρήσεων λόγω της  υψηλής επισκεψιμότητας και αναγνωρισιμότητάς της.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και τη διαχρονικότητα της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις» και εκτιμώντας τα οφέλη που απορρέουν από τη διεξαγωγή της θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και να συνεργεί σε δράσεις εξωστρέφειας και ανάπτυξης με θετικό ισοζύγιο προς τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις.

Με αίσθημα ευθύνης για την εξέλιξη, την αναβάθμιση και τη συνέχειά της, ανανεώνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού για τις «Γεύσεις & Όψεις 2025»!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis