banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Μια μαγευτική βραδιά μουσικής στο Άργος με τον Γιάννη Νανόπουλο

Η αναμενόμενη συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια είναι ευχή», την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, στις 22:00 στην Πλατεία Αγίου Πέτρου
nanopoulos argos synaulia 1

Μια μαγευτική βραδιά μουσικής θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024, στις 22:00, με τον καλλιτέχνη Γιάννη Νανόπουλο και τους συνεργάτες του που θα παρουσιαστούν στην αναμενόμενη συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια είναι ευχή».

Η συναυλία, η οποία είχε αναβληθεί προηγουμένως, υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία με μια επιλεγμένη διαδρομή στο Έντεχνο και Λαϊκό τραγούδι. Ο Γιάννης Νανόπουλος, με τη χαρακτηριστική του ερμηνεία και το πάθος του για τη μουσική, θα μας ταξιδέψει μέσα από την σύγχρονη αλλά και παλαιότερη μουσική σκηνή, αναδεικνύοντας τα διαχρονικά κομμάτια που αγαπήθηκαν από πολλές γενιές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πλατεία Αγίου Πέτρου, που θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό μουσικό σκηνικό για τη βραδιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να απολαύσουν αυτήν τη μαγευτική συναυλία.

nanopoulos argos synaulia

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis