banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ξύλο σε γάμο στον Πύργο – Σε ρίνγκ μετατράπηκε η εκκλησία

Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και αυτός την χτύπησε στο πρόσωπο – Κλήθηκε η αστυνομία
γάμος

Αναπάντεχες και σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γάμο που τελέστηκε χθες το απόγευμα σε εκκλησία του Πύργου, όταν η ιερή τελετή μετατράπηκε σε αρένα απείρου κάλλους. Το γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής τελετής, με την ένταση να ξεσπά στη φράση “η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα”, όταν η νύφη πάτησε επιδεικτικά το πόδι του γαμπρού.

Αυτό που θα μπορούσε να είναι μια χαριτωμένη κίνηση, έγινε αφορμή για την έκρηξη του γαμπρού, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, αντέδρασε βίαια, γυρίζοντας προς τη νύφη και χτυπώντας την στο πρόσωπο. Η απροσδόκητη αυτή ενέργεια πυροδότησε την έντονη αντίδραση των συγγενών της νύφης, οι οποίοι όρμησαν στον γαμπρό, προκαλώντας χάος μέσα στην εκκλησία.

Οι καλεσμένοι, πανικόβλητοι από τη βίαιη τροπή της κατάστασης, άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο, προσπαθώντας να διαφύγουν από τη σκηνή που είχε μετατραπεί σε αρένα. Μέσα σε λίγα λεπτά, η εκκλησία είχε αδειάσει, ενώ οι συγγενείς και οι φίλοι της νύφης προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, καθώς είχε λιποθυμήσει από το σοκ.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε τέτοιο βαθμό που κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία έφτασε γρήγορα στο σημείο για να αποκαταστήσει την τάξη και να επιληφθεί του περιστατικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο από το στενό κύκλο της νύφης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη σοκ από όσα συνέβησαν.

Παρά την απρόσμενη και δραματική αυτή τροπή, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά, αλλά με κλειστές πόρτες, μακριά από τα μάτια των τρομοκρατημένων καλεσμένων και το κοινό που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis