banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Καλαμάτα: Την έκλεψαν αλλά τους τσάκωσαν

Οι δράστες συνελήφθησαν άμεσα από την Ασφάλεια Καλαμάτας και τα κλεμμένα χρήματα επεστράφησαν

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Καλαμάτα: Την έκλεψαν αλλά τους τσάκωσαν
Κλοπή από τσάντα πορτοφολάς

Στην Καλαμάτα σημειώθηκε χθες το βράδυ ένα περιστατικό κλοπής, το οποίο είχε ευτυχώς γρήγορη κατάληξη. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 59χρονου ημεδαπού και δύο αλλοδαπών, ηλικίας 56 και 52 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή χρημάτων από αλλοδαπή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου, όταν οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, αφαίρεσαν χρήματα από την άτυχη γυναίκα. Η αστυνομία, κινητοποιούμενη άμεσα, εντόπισε τους τρεις υπόπτους και τους συνέλαβε, καταφέρνοντας να ανακτήσει το σύνολο των κλεμμένων χρημάτων, τα οποία και επεστράφησαν στο θύμα.

Η ταχεία επέμβαση των αστυνομικών αρχών υπογραμμίζει τη σημασία της έγκαιρης κινητοποίησης σε περιστατικά κλοπής, ειδικά σε τουριστικές περιοχές, όπου η προστασία των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστώσει αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες, ενώ οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis