banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Έρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων στην Ερμιονίδα

Η πρόσκληση αφορά σε νέες και νέους ηλικίας 15 έως 28 ετών, που κατοικούν στον Δήμο Ερμιονίδας
Κρανίδι Ερμιονίδα δημαρχείο

Ο Δήμος Ερμιονίδας οργανώνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέους και νέες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Μητρώο Νεολαίας από το οποίο θα προκύψει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.

Στόχος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων είναι η ανοιχτή διαβούλευση με θέματα ατζέντας που απασχολούν τη νεολαία, ο εντοπισμός, η ανάδειξη και η παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο, η διατύπωση και υποβολή δημιουργικών και καινοτόμων προτάσεων προς τη Δημοτική Αρχή και η συνεργασία μαζί της, η συνεργασία με άλλα ΔΣ Νέων ανά τη χώρα με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών στο πλαίσιο της τοπικής ανάπτυξης.

Οι Νέοι του τόπου μπορούν με τις προτάσεις τους και τις ενέργειές τους να εμπλουτίσουν ποικιλοτρόπως το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Ερμιονίδας σε διάφορες θεματικές στο πλαίσιο ενός φορέα που ακούει τη φωνή τους και εκφράζει τη σκέψη τους εμπράκτως.

Η πρόσκληση αφορά σε νέες και νέους ηλικίας 15 έως 28 ετών, που κατοικούν στον Δήμο Ερμιονίδας, είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του Δήμου και ενδιαφέρονται να μετάσχουν σε ένα νέο ανοιχτό και δημοκρατικό Σώμα Εκπροσώπησης της Νεολαίας που θα έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των Νέων προς τα κοινά.

Δήλωσε συμμετοχή στο μητρώο νέων πολιτών και έλα ένα βήμα πιο κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων:

https://forms.gle/ZRCvohwhLhy4d7ik7

Η πλατφόρμα των εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στις 10/9/2024.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis