banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ναυτική Ναυπλιάδα: Ένα υπέροχο δείγμα πολιτισμού

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου, η «Ναυτική Ναυπλιάδα» ξεδίπλωσε τα φτερά της για τη φετινή πτήση της στον πολιτισμό της πόλης
nautiki nafpliada (1)

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου, η «Ναυτική Ναυπλιάδα» ξεδίπλωσε τα φτερά της για τη φετινή πτήση της στον πολιτισμό της πόλης.

Ήταν όλοι εκεί, στον όμορφο χώρο του Παιδικού Μουσείου του «Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου».

nautiki nafpliada (3)

Την έναρξη των εκδηλώσεων τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι συνδιοργανωτές της «Ναυπλιάδας», ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, η Πρόεδρος του «Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου» Γεωργία Σαμαρά – Κρητικού και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» Θεοδόσιος Σπαντιδέας, οι οποίοι αναφέρθηκαν με ομιλίες τους στις εκδηλώσεις και κήρυξαν την έναρξη της «Ναυτικής Ναυπλιάδας».

Κάτω από τους ήχους του πιάνου του μαέστρου και αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη και των χρωμάτων από τα έργα 60 εικαστικών καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην έκθεση, οι συνδαιτυμόνες μετείχαν σε ένα υπέροχο δείγμα πολιτισμού που συμβαίνει τα τελευταία δέκα χρόνια στο Ναύπλιο.

nautiki nafpliada (2)

Η συμμετοχή της Μίνας Βαλυράκη με έργα της στην έκθεση και η ένταξή της στους κόλπους της εικαστικής ομάδας των καλλιτεχνών, συνεισέφερε στον πλούτο της «Ναυτικής Ναυπλιάδας».

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis