banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ενθουσιασμένη από το Λεωνίδιο η Ζέτα Δούκα, εκτός από ένα πράγμα

«Ευλογημένο μέρος», γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram – Το μήνυμά της στον δήμαρχο για βελτίωση του κεντρικού δρόμου
Ζέτα Δούκα Λεωνίδιο

Η Ζέτα Δούκα συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, και αυτή τη φορά, επέλεξε το γραφικό Λεωνίδιο Αρκαδίας για να απολαύσει τις ομορφιές της ελληνικής φύσης. Η ηθοποιός, γνωστή για την αγάπη της για τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων τόπων, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την περιοχή, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες στα social media.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ζέτα Δούκα δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά της για την επίσκεψή της στο Λεωνίδιο. «Το Λεωνίδιο Αρκαδίας τα έχει όλα! Πλατείες με ωραία μαγαζιά, όμορφα αρχοντικά, καλό φαγητό, ταράτσες για ποτό, υπαίθριο σινεμά από το αρχείο, κόσμο κάθε ηλικίας και κυρίως θάλασσα και ψηλά βουνά πολύ κοντά του. Ευλογημένο μέρος! Θα ήθελα να το επισκεφθώ και τον χειμώνα κάποια στιγμή. Φαντάζομαι θα είναι ακόμη καλύτερο», έγραψε η ηθοποιός, περιγράφοντας με ενθουσιασμό την εμπειρία της.

Ωστόσο, η Ζέτα Δούκα, με την ευαισθησία που τη χαρακτηρίζει, δεν δίστασε να επισημάνει και ένα ζήτημα που θεωρεί ότι χρειάζεται προσοχή. Με σεβασμό και αγάπη για την πόλη, απηύθυνε μια ευγενική παράκληση στον δήμαρχο του Λεωνιδίου, ζητώντας την αναδιαμόρφωση του κεντρικού δρόμου που περνάει μέσα από την πόλη.

«Παράκληση στον δήμαρχο για την απομάκρυνση/διαμόρφωση του στενού κεντρικού δρόμου, διπλής κατεύθυνσης και χωρίς πεζοδρόμιο, που περνάει μέσα από την πόλη και συνεχώς δημιουργεί πρόβλημα λόγω διέλευσης φορτηγών, πάσης φύσεως οχημάτων, ποδηλάτων με παιδιά και πεζών. Μοναδική παραφωνία στην υπέροχη πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την ανάγκη για ασφαλέστερες και πιο λειτουργικές υποδομές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis