banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τη Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο

Πού θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
Λευκή Νύχτα Ναύπλιο

Άδεια προσωρινής ολικής διακοπής κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης κατά το χρονικό διάστημα 16:00 στις 24/8/2024 έως 02:00 στις 25/8/2024 στις κάτωθι οδούς, εξέδωσε η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων για την διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, στο Ναύπλιο:

  • Στην οδό Άργους, η οποία θα είναι κλειστή από 16:00 στις 24/08/2024 έως 02:00 στις 25/08/2024 από το ύψος της οδού Χαρ. Τρικούπη έως τον κόμβο Ενδεκάτης
  • Στην οδό Σιδ. Μεραρχίας, η οποία θα είναι κλειστή από 16:00 στις 24/08/2024 έως 02:00 στις 25/08/2024 από το ύψος της οδού Β. Γεωργίου (κατάστημα ‘ΓΕΡΜΑΝΟΣ’ έως την οδό Θεσσαλονίκης (κατάστημα ‘EUROBANK’)
  • Σε όλους τους κάθετους δρόμους προς την οδό Άργους : α)Αργοναυτών β)Θερμογιάννη γ)Αγαπητού δ)Παλαιολόγου ε)Ικονίου Αμυμώνης και οι οποίοι δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτή.
  • Το ίδιο και στους κάθετους δρόμους προς την οδό Σιδ. Μεραρχίας : α) Κιλκίς β)Ναυαρίνου γ)Βας. Παύλου

Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτικές διαδρομές μέσω:

α)Της οδού Χρ. Τρικούπη για κατεύθυνση προς Τολό, Δρέπανο κόμβο Αγ. Ελεούσας, Παλαμήδι & Επίδαυρο

β)Της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου για κατεύθυνση προς λιμάνι Ναυπλίου & δημοτικό πάρκινγκ

γ)Της οδού Μπουμπουλίνας για κατεύθυνση προς Ενδεκάτη , Τολό, Επίδαυρο & Παλαμήδι.

Επίσης κατά τις προαναφερόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί αντιδρόμηση τμήματος της οδού Αιγίου από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας έως τη συμβολή με την οδό Σιδ. Μεραρχίας ( ξενοδοχείο ‘LIBERTY’) , της οδού Θερμογιάννη από την συμβολή της με την οδό Βυζαντίου έως την συμβολή της με την οδό Ανδριανουπόλεως καθώς και την οδό Βυζαντίου έως την συμβολή της με την οδό Αγ. Αδριανού.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης. Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis