banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Θοδωρής Κοτονιάς και Βιολέτα Ίκαρη στην ορεινή Καρυά: Μια «έντεχνη» συναυλία στον παράδεισο του Φεστιβάλ Καρυάς 2024

Έντεχνη μουσική, βουνίσια δροσιά και ασφυκτικά γεμάτη πλατεία της εκκλησίας για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα
Βιολέτα Ίκαρη στην Καρυά

Η ορεινή Καρυά της Αργολίδας, έγινε ξανά το επίκεντρο του πολιτισμού, φιλοξενώντας δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Βιολέτα Ίκαρη. Σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη, οι δύο τραγουδοποιοί μαγνήτισαν το κοινό με τις μοναδικές φωνές και τις ερμηνείες τους.

Χθες Τετάρτη, η πλατεία της εκκλησίας στην ορεινή Καρυά φιλοξένησε την μαγευτική «έντεχνη» συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καρυάς 2024, που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στο πλήθος που κατέκλυσε τον χώρο.

Η πλατεία, περιτριγυρισμένη από τα αιωνόβια πλατάνια και τη δροσιά του βουνού, γέμισε ασφυκτικά, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να αναζητούν απεγνωσμένα έναν τρόπο να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Η μαγεία της βραδιάς απογειώθηκε με τις φωνές και τις μελωδίες δύο καλλιτεχνών που έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις καρδιές του κοινού τους, μαρτυρώντας επιθυμία τους να απολαύσουν μια βραδιά αυθεντικής μουσικής.

Βιολέτα Ίκαρη στην Καρυά
Βιολέτα Ίκαρη στην Καρυά

Ο Θοδωρής Κοτονιάς, καταξιωμένος τραγουδοποιούς της γενιάς του, γνωστός για τις βαθιές του ερμηνείες και τις σημαντικές δισκογραφικές του δουλειές, καθώς και για τις πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις του, αντάμωσε στη σκηνή με τη Βιολέτα Ίκαρη. Η Βιολέτα, με ρίζες από την Ικαρία και μια πορεία που συνδυάζει την παραδοσιακή, βυζαντινή και κλασική μουσική, μάγεψε το κοινό με τη δύναμη και την ευαισθησία της φωνής της. Και οι δυο τους, συνέθεσαν ένα μουσικό ταξίδι που ταξίδεψε το κοινό σε διάφορα συναισθήματα. Τα τραγούδια τους και οι μελωδίες που μένουν αξέχαστες, έγιναν ένα.

Βιολέτα Ίκαρη στην Καρυά

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, στη συναυλία του Θοδωρή Κοτονιά και της Βιολέτας Ίκαρη στην Καρυά, που ταξίδεψε από το έντεχνο τραγούδι στις παραδοσιακές μελωδίες, με τη συνύπαρξη αυτών των δύο ξεχωριστών φωνών να δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι καλλιτέχνες απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι η τέχνη τους δεν γνωρίζει σύνορα, φέρνοντας κοντά άτομα από διάφορα μέρη, που μοιράστηκαν την αγάπη τους για την έντεχνη μουσική και την παράδοση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis