banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Εγκαίνια για το 11ο Φεστιβάλ “Γεύσεις & Όψεις” στο Πόρτο Χέλι

Έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 θα λειτουργεί η Έκθεση στο Λιμάνι του Πορτοχελίου
ekthesi ermionida

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, με μεγάλη ανταπόκριση κόσμου, τα εγκαίνια του 11ου Καλοκαιρινού Φεστιβάλ «Γεύσεις & Όψεις» στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στο Λιμάνι του Πορτοχελίου.

Η Έκθεση, που αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό  για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, του πολιτισμού, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας του Τόπου μας, είναι πλέον συνυφασμένη με την αντοχή, την επιτυχία και την εξέλιξη  και αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για όλη την Ερμιονίδα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και τον θαυμασμό, όχι μόνο των ντόπιων, αλλά και των επισκεπτών.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον αγιασμό του εκθεσιακού χώρου από τον αιδεσιμολογιώτατο, π. Γεώργιο Δρακόπουλο.

Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης  Πτωχός, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος και οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γεώργιος Γαβρήλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου, Μαρία Πήλιουρη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος κόσμου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το Επιμελητήριο Αργολίδας με την άριστη συνεργασία του Δήμου Ερμιονίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Έκθεση «Γεύσεις και Όψεις» στο Πόρτο Χέλι για να απολαύσετε γαστρονομικές και μουσικές εκδηλώσεις, χειροτεχνήματα και εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Ερμιονίδας μας και της ευρύτερης περιοχής.

kopsimo kordelas ekthesi
ptoxos ekthesi ermionida
ekthesi ermi
ekthesi
ekthesi ermionida
ekthesi
dourios ippos

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis