banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Στις Φυλακές Γρεβενών ο 40χρονος βιαστής της κόρης του στη Σπάρτη

Μετά τον Συνωστισμό στις Φυλακές Τριπόλεως, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στα Γρεβενά – Κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία
Φυλακές

Ο 40χρονος κατηγορούμενος από το Ξηροκάμπι Σπάρτης, που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό της ανήλικης κόρης του, κρατείται πλέον στις φυλακές Γρεβενών, λόγω συνωστισμού στις φυλακές Τριπόλεως.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν περιλαμβάνουν βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων, σύμφωνα με τις διατυπώσεις των Αρχών.

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι γενετήσιες πράξεις έλαβαν χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια, με το θύμα να είναι η ανήλικη κόρη του κατηγορουμένου.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος μέσω του συνηγόρου του ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν επιβεβαίωσε τον βιασμό. Παρά ταύτα, η Εισαγγελία και ο Ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Σπάρτης διέταξε Κοινωνική Έρευνα, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν τα περιστατικά που αναφέρονται στη δικογραφία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis