banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Γενική «σκούπα» στην Ερμιόνη

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών εκτός των κάδων απορριμμάτων και του ευρύτερου χώρου πέριξ αυτών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Γενική «σκούπα» στην Ερμιόνη
skoupidia ermioni (2)

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών εκτός των κάδων απορριμμάτων και του ευρύτερου χώρου πέριξ αυτών, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 18 Αυγούστου στην περιοχή της Ερμιόνης και ειδικότερα στη στάση απορριμμάτων πριν τη Δάρδιζα, στη διασταύρωση του Περιφερειακού δρόμου προς Ηλιόκαστρο – Θερμησία και προς Καφύκι, στα ευκάλυπτα προς το Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, στη μάντρα Λεούση και στην αρχή του δρόμου προς Ηλιόκαστρο.

Παρακαλούνται όλοι τους πολίτες του Δήμου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εναποθέτουν τα απορρίμματα σε κλειστές σακούλες εντός των κάδων, ώστε να μη διασκορπίζονται λόγω του αέρα.

Επίσης, για μεγάλους όγκους ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, όπως χάρτινες κούτες κ.α, παρακαλούνται να πηγαίνουν στο press container, το οποίο είναι εγκατεστημένο κοντά στο γήπεδο της Ερμιόνης.

«Η προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας των δημοτών και πολιτών μας, αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Επιτέλους, αναφέρετε σωστά, περιοχή Ευκάλυπτα, και όχι λευκές που συχνά, ακόμα και στους χάρτες αναφέρεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis