banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και μπόρες στην Πελοπόννησο

Με αρκετή ζέστη ωστόσο χωρίς σαραντάρια ενδέχεται να κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο – Πού θα σημειωθούν βροχές
vroxi ilios

Με αρκετή ζέστη ωστόσο χωρίς σαραντάρια ενδέχεται να κυλήσει αυτό το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι περισσότερο αισθητή την Κυριακή 18 Αυγούστου με το θερμόμετρο να δείχνει 35 βαθμούς Κελσίου. Μπόρες αναμένονται στην Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Πρόγνωση για την Κυριακή 18 Αυγούστου

Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι (πλην της Θράκης). Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και πιθανώς στα κεντρικά ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 33 με 35 και τοπικά τους 36 με 37 βαθμούς, στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 31 με 34 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 35 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis