banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ναυτική Ναυπλιάδα 2024: Τιμούν τη θάλασσα και τους ανθρώπους της

Το βράδυ του Σαββάτου της 17ης Αυγούστου 2024 σηματοδοτεί την έναρξη της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024”.
Ναυτική Ναυπλιάδα 2018

Το βράδυ του Σαββάτου της 17ης Αυγούστου 2024 σηματοδοτεί την έναρξη της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024“.

Στις 20:30, στον χώρο του Παιδικού Μουσείου του “Ιδρύματος Β. Παπαντωνίου”, στον Παλαιό Σταθμό Ναυπλίου, θα εγκαινιαστούν οι εκδηλώσεις της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024”.

Τιμώνται η θάλασσα… οι άνθρωποι που την υπηρετούν… η πόλη μας…

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Ναυπλιέων, η Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, το “Ίδρυμα Β. Παπαντωνίου” και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”.

Στην οργάνωση των εκδηλώσεων συμμετέχουν το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου, η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, ο Σύλλογος Αλιέων Ναυπλίου… και όχι μόνον…, όπως αναφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Η “Ναυτική Ναυπλιάδα 2024” θα εγκαινιαστεί με Εικαστική Έκθεση Ναυπλιέων (και όχι μόνον) ζωγράφων και γλυπτών που, για πρώτη φορά, θα ξεπεράσουν τον αριθμό των εξήντα εκθετών.

Εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, θαλάσσιος νυχτερινός περίπατος στον Αργολικό Κόλπο, “βαρκαρόλα” και πυροτεχνήματα… θα εμπλουτίσουν, για πάνω από μια εβδομάδα, τον πολιτισμό και τις αισθήσεις των Ναυπλιωτών και των επισκεπτών της πόλης… εκείνης της γλυκιάς γεύσης και ανάμνησης…

Η “Ναυτική Ναυπλιάδα 2024” έχει γίνει, πλέον, θεσμός για το Ναύπλιο. Με το πέρασμα των χρόνων, ο θεσμός πλουτίζει με νέες ιδέες, με νέα δρώμενα, με νέες προτάσεις και συμμετοχές.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στις εκδηλώσεις είμαστε όλοι εμείς οι Αναπλιώτες… όλοι οι επισκέπτες…

Η συμμετοχή μας δεν είναι υποχρέωση… είναι ανάταση… είναι συμμετοχή στον πολιτισμό της πρώτης πρωτεύουσας της σύγχρονης Ελλάδας…“, σημειώνει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί με νεώτερο Δελτίο Τύπου

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis