banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Σοκαριστική επίθεση ροτβάιλερ στο σπίτι οικογένειας στη Μεσσηνία

Το μικρό μαλτεζάκι θυσιάστηκε για να προστατέψει το μωρό από το εξαγριωμένο σκυλί του γείτονα.
rottweiler

Μια ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεσσηνία, όταν ένα ροτβάιλερ, ιδιοκτησίας γείτονα, εξαπέλυσε άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι μιας οικογένειας, απειλώντας τη ζωή ενός νεογέννητου μωρού.

Ο πατέρας του μωρού, ακόμα συγκλονισμένος, μίλησε στο newsit.gr, περιγράφοντας τη δραματική στιγμή που το μικρό μαλτεζάκι της οικογένειας θυσιάστηκε για να σωθεί το νεογέννητο παιδί.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ ξέχασε να κλείσει την πόρτα της αυλής του σπιτιού του, με αποτέλεσμα το σκυλί να βγει και να εισέλθει στο σπίτι των γειτόνων. Ο πατέρας περιγράφει τη δραματική στιγμή που το σκυλί όρμησε κατά πάνω τους: «Ήμουν με το μωρό στην κούνια και ξαφνικά βλέπω το ροτβάιλερ να τρέχει προς το μέρος μας. Πρόλαβα να πάρω το μωρό και να μπω μέσα στο σπίτι την τελευταία στιγμή.»

Το σκυλάκι της οικογένειας, ένα μαλτεζάκι, μπήκε μπροστά για να προστατέψει την οικογένεια, αλλά κατέληξε θύμα της βίαιης επίθεσης του ροτβάιλερ. «Αν δεν ήταν το μαλτεζάκι μας εκεί, το ροτβάιλερ θα είχε κατασπαράξει κι εμάς», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας.

Στη συνέχεια το ροτβάιλερ εισέβαλε στο σαλόνι του σπιτιού, προσπαθώντας να επιτεθεί στη μητέρα και την κόρη της, οι οποίες σώθηκαν την τελευταία στιγμή κλειδώνοντας την πόρτα του μπάνιου.

Η οικογένεια, ακόμα σοκαρισμένη, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα, ζητώντας την απομάκρυνση του ροτβάιλερ, καθώς ανησυχούν για πιθανή νέα επίθεση.

Η στάση του ιδιοκτήτη του ροτβάιλερ, που επέδειξε αδιαφορία για το γεγονός, έχει προκαλέσει αγανάκτηση και θλίψη στην οικογένεια, η οποία ζητά δικαιοσύνη και προστασία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis