banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Καραθώνα: Ξεκαθάρισμα θέσεων από τον Κωνσταντίνο Νικολάου – Όχι στο ξεπούλημα, Ναι στη βελτίωσή της

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Νικολάου από την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» διασαφηνίζει τη θέση του σχετικά με την θετική ψήφο για τη Καραθώνα
Καραθώνα Ναυπλίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Νικολάου από την παράταξη «Νέα Εποχή» διασαφηνίζει τη θέση του σχετικά με την Καραθώνα, επισημαίνοντας ότι η θετική ψήφος του στο Δημοτικό Συμβούλιο αφορούσε μόνο την ανάγκη βελτίωσης της περιοχής και όχι το ξεπούλημα που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ, με τη συναίνεση της Δημοτικής Αρχής.

Σημειώνει πως αντιτίθεται στο σχέδιο ξεπουλήματος και υποστηρίζει μια ήπιας μορφής επένδυση, ενώ καταδικάζει την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της ψήφου του από τη Δημοτική Αρχή και τονίζει την αφοσίωση της παράταξής του στα συμφέροντα των Ναυπλιέων.

Η διευκρινιστική δήλωση του κ. Νικολάου αναφέρει:

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το σοβαρό θέμα της Καραθώνας, τα οποία δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν.

Η θετική μου ψήφος λοιπόν, είχε σχέση με την ανάπτυξη που πρέπει να γίνει στην περιοχή της Καραθώνας, ώστε αυτή να ξεφύγει από το σημερινό χάλι της ανομίας και της απαξίωσης.

ΚΑΜΙΑ σχέση όμως δεν είχε με το ξεπούλημα το οποίο επιχειρεί το ΤΑΙΠΕΔ με ΣΥΝΕΝΟΧΟ  την Δημοτική Αρχή.

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους: Η θετική ψήφος την οποία έδωσα για την Καραθώνα την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε σχέση με το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ αλλά μόνον με την βελτίωσή της.

Η λαλίστατη κατά τα άλλα Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού ενώ σχολίασε την δική μου θετική ψήφο δεν έκανε το ίδιο και για τον δικό της Αντιδήμαρχο ο οποίος «ήταν εκτός γραμμής», απέχοντας από την συγκεκριμένη ψηφοφορία.
Σταματήστε να  εκμεταλλεύεστε  επικοινωνιακά την καλή πρόθεση των συμβούλων της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  και αφοσιωθείτε στο έργο σας, το οποίο είναι ΕΛΛΙΠΕΣ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  συντάσσομαι με τις δηλώσεις του επικεφαλή μας Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Εμείς λέμε ΌΧΙ στο ξεπούλημα της Καραθώνας. Λέμε ΝΑΙ σε μία ήπιας μορφής επένδυση.

Πιστοί στις αξίες της Δημοτικής μας Παράταξης είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τα συμφέροντα του ΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.  Γι’ αυτόν αγωνιζόμαστε και σε αυτόν θα δώσουμε λόγο.

Η ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.”

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis