banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Αίσιο τέλος για την φωτιά που ξέσπασε στην Άνω Επίδαυρο

Η Επίδαυρος μας, διαχρονικά, στηρίζεται στην αγάπη των ανθρώπων της και έχει γλυτώσει τα χειρότερα…
fotia ano epidauros (9)

Αίσιο τέλος είχε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην Άνω Επίδαυρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Η φωτιά ξέσπασε στην Άνω Επίδαυρο κοντά στην γέφυρα για την Αρχαία Επίδαυρο, στους πρόποδες του πευκοδάσους Ακρος, ενώ δεν απείλησε το δάσος ή κατοικίες. Η πυροσβεστική δύναμη, η Πολιτική Προστασία, η ΕΛ.ΑΣ., το Λιμενικό Σώμα και οι εθελοντές έδρασαν άμεσα, με 50 πυροσβέστες, 6 εναέρια μέσα και μηχανήματα έργου να συμβάλλουν στην κατάσβεση.

Ο Δήμαρχος εκφράζει υπερηφάνεια για την ανταπόκριση των τοπικών αρχών και των εθελοντών, και ευχαριστεί τους επικεφαλής των υπηρεσιών και τους πολιτικούς παράγοντες που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Χρόνης: Η Επίδαυρος μας στηρίζεται στην αγάπη των ανθρώπων της και έχει γλυτώσει τα χειρότερα

Εθελοντές, πολιτική προστασία, ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα και κυρίως Πυροσβεστική Υπηρεσία πρόλαβαν τα χειρότερα…

50 Πυροσβέστες, 6 εναέρια, μηχανήματα έργου του Δήμου Επιδαύρου και της Περιφερειας Πελοποννήσου ενήργησαν άμεσα και τελειώσαμε όσο πιο ανώδυνα γινόταν!

Η Επίδαυρος μας, διαχρονικά, στηρίζεται στην αγάπη των ανθρώπων της και έχει γλυτώσει τα χειρότερα…

Είμαι πολύ υπερήφανος για την πολιτική προστασία του Δήμου μας, τους αιρετούς και τους υπαλλήλους που τρέχουν άμεσα και σώζουν ζωές και περιουσίες!

Μαζί μου αμέσως επικοινώνησαν και έδωσαν λύσεις ο Υπουργός κ. Κικιλιας, ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Κ. Δαληβιγκας, ο Διοικητής Νομού Αργολίδας Π.Υ. κ. Παπακωνσταντινου, ο Διοικητής ΠΥ Ναυπλίου κ. Γεωργόπουλος, ο Αντιπεριφερειαρχης Αργολίδας κ. Μαντζουνης, ο Διευθυντής αστυνομίας Αργολίδας, οι βουλευτές Αργολίδας και όμοροι δήμαρχοι.

Με το καλό η Παναγιά μας αύριο!!!

Εθελοντές ( οι δημότες μας ) στην κατάσβεση“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis