banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άνω Άσσο Κορινθίας: 76χρονος παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό

Ο οδηγός, ένας 65χρονος ημεδαπός, αμέσως μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή
asthenoforo troxaio

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στον Άνω Άσσο Κορινθίας, έξω από το νεκροταφείο της περιοχής, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν Ι.Χ. επιβατηγό όχημα παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 76χρονο πεζό, αφήνοντάς τον βαριά τραυματισμένο στο σημείο. Ο οδηγός, ένας 65χρονος ημεδαπός, αμέσως μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας τον ηλικιωμένο αβοήθητο.

Πολίτες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του ατυχήματος περιέγραψαν στις αρχές το όχημα που ενεπλάκη στο συμβάν, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Βέλου-Βόχας έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ερευνώντας τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Χθες (12.8.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 76χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινείτο πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis