banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Σφοδρή αντεπίθεση της Νέας Εποχής, προάγγελος διαφοροποίησης από την Δημοτική αρχή

Νέα Εποχή: Ξεχάσατε γρήγορα την στήριξη που σας παρείχαμε όλο αυτό το διάστημα
deltio typou makaris 04

Η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με πρόσφατη επιστολή της, ζήτησε την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Αυγούστου 2024, λόγω των απουσιών πολλών δημοτικών συμβούλων εξαιτίας του Δεκαπενταύγουστου. Η Δημοτική Αρχή Ναυπλιέων προχώρησε στη συνεδρίαση αφού υπήρχαν θέμτα τα οποία δεν θα μπορούσαν να αναβληθούν, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στην «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» εκφράζει την αποφασιστικότητά της να φέρει προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο σοβαρά θέματα που κατά την άποψή της έχουν προκύψει στον Δήμο και κατηγορεί τον κ. Ορφανό για προσπάθεια αποφυγής της συζήτησης.

Το μήνυμα της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» μεταξύ άλλων αναφέρει:

Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή του κ. Ορφανού για αγένεια και ασέβεια προς την παράταξή μας και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως δημοτική παράταξη  «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  είχαμε ζητήσει εγγράφως (e- email), την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου (το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 12/08/2024) λόγω των απουσιών πολλών Δημοτικών Συμβούλων ενόψει δεκαπενταύγουστου.
Κάναμε σαφές στην επιστολή μας ότι δεν θα ήταν δυνατόν να συζητηθούν εκτενώς θέματα τα οποία βρίσκονται στην προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση (με σημαντικό το ψήφισμα της Καραθώνας).
κ. Ορφανέ,  γιατί εδώ και έναν περίπου μήνα ολιγωρήσατε και φέρνετε σήμερα μέσα στα μπάνια του λαού αυτά τα σοβαρά θέματα;
Τι θέλετε να κρύψετε από τον Ναυπλιακό Λαό;
Γιατί δεν κάνατε δεκτή την επιστολή (e-mail) που αποστείλαμε για αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου και εκ νέου συνεδρίαση μετά τον δεκαπενταύγουστο;
(…)”

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis