banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Αυλαία με hip hop στον Άγιο Παντελεήμονα

Εντυπωσιακό νεανικό κλείσιμο των λελέκιων εκδηλώσεων 2024

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αυλαία με hip hop στον Άγιο Παντελεήμονα
buzz

Την τελευταία μέρα στο «Λελέκιο 2024» , Buzz, Μικρός Κλέφτης, Bloody Hawk μετέφεραν θέματα της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, όπως η οικονομική κρίση και η φτώχεια και οι κακουχίες που αυτή φέρνει στον απλό λαό στους στίχους τους.

Ο Μικρός Κλέφτης (ΜΚ) είναι βετεράνος του είδους, με είκοσι και πλέον χρόνια πίσω από το μικρόφωνο και άπειρες sold out συναυλίες, ενώ έχει εμπνεύσει μια ολόκληρη γενιά MCs να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη ραπ, παραμένοντας ταυτόχρονα πάντα επίκαιρος και φρέσκος.

Με μία σπουδαία πορεία στο ελληνικό ραπ στερέωμα, ξεκινώντας μάλιστα από το θρυλικό συγκρότημα Zoro & Buzz, ο Buzz από το Περιστέρι της Αττικής, έχει καταφέρει να θεωρείται πλέον ένας από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες MCs, χάρη στο χαρακτηριστικό βαρύτονο στυλ του, τον εκφραστικό του στίχο, αλλά και τις παντοδύναμες ζωντανές εμφανίσεις του, γεγονός που μαρτυρούν οι sold out χώροι που εμφανίζεται ανά την Ελλάδa.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τον Νικόλαος Κίτσο (, ευρύτερα γνωστός ως Bloody Hawk.

H λυρικότητα, ο ρεαλίσμος, οι ατάκες, η αφήγηση, η ενεργεία και το πάθος, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία που χαρακτηριζούν τα τραγούδια και την “ταυτότητα” του, τα οποία και επέφεραν την επιτυχία του στις νεότερες γενιές.

Το hip-hop είναι ένα καλλιτεχνικό ρεύμα που σχηματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από τους Αφροαμερικανούς και Πουερτορικανούς του νότιου Μπρονξ της Νέας Υόρκης.  Έγινε ευρύτερα γνωστό στα τέλη της δεκαετίας του 1980, ενώ στη δεκαετία του 2000 έγινε το πιο δημοφιλές είδος μουσικής στον κόσμο.

Λελέκιο 2024

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis