banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Σπάρτη: Παραδέχεται ότι ασελγούσε στην κόρη του αλλά αρνείται ότι τη βίαζε

Αύριο η απολογία του 40χρονου πατέρα – Σε κατάσταση σοκ η μητέρα – Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους της Σπάρτης.
viasmos2

Η κοινωνία της Σπάρτης έχει σοκαριστεί από την αποκάλυψη μιας τραγικής υπόθεσης που αφορά τον συνεχιζόμενο βιασμό ενός 9χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος, ενώ παραδέχεται τις ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης του, αρνείται κατηγορηματικά ότι τη βίασε.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής είναι έντονες, με πολλούς να εκφράζουν την οργή τους κατά την άφιξή του στα δικαστήρια.

Η παρατηρητικότητα του 11χρονου αδελφού της μικρής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης. Ο κατηγηορούμενος απολογείται αύριο Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Οι εξελίξεις της υπόθεσης

Ο 40χρονος κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, παραδέχτηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις, όμως αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού. Οι κάτοικοι της Σπάρτης αντέδρασαν έντονα, φωνάζοντας και καταγγέλλοντας τον κατηγορούμενο έξω από τα δικαστήρια, με εκφράσεις που υποδηλώνουν την οργή και την αποστροφή τους για τα όσα φέρεται να διέπραξε.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Λυμπέρης, δήλωσε πως ο πελάτης του βρίσκεται σε ψυχολογικό σοκ, προσθέτοντας πως είναι «συντετριμμένος» και πως θέλει να τιμωρηθεί για τις πράξεις του. Ο ίδιος ο κατηγορούμενος φαίνεται να μην μπορεί να δικαιολογήσει στον εαυτό του πώς ξεκίνησε και πώς συνέχισε αυτές τις πράξεις, αναφέροντας πως «απελπίζεται» όταν σκέφτεται τι συνέβη.

Mητέρα 9χρονης: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου»

Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού, που κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της και οδήγησε στη σύλληψή του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σε δηλώσεις της στο MEGA, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την ψυχική υγεία των παιδιών της, αναφέροντας πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τα προστατεύσει και να τους παρέχει την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό παιδοψυχολόγο, ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το τραγικό γεγονός.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis