banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Οικογένεια τουριστών κινδύνεψε μετά από τροχαίο στην Αργολίδα

Το αυτοκίνητο που οδηγούσαν εξετράπη της πορείας του στην Επαρχιακή Οδό Ναυπλίου – Λυγουριού και ανετράπη, καταλήγοντας σε χαντάκι.
troxaio ekav astynomia

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, 10 Αυγούστου, στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Λυγουριού, λίγο μετά τα Πυργιώτικα, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς. Μια 4μελής οικογένεια αλλοδαπών τουριστών βρέθηκε σε σοβαρό κίνδυνο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, καταλήγοντας σε χαντάκι.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Το αυτοκίνητο βρέθηκε ακινητοποιημένο ανάμεσα σε έναν χωμάτινο λόφο και το προστατευτικό τσιμεντένιο ρείθρο της οδού, με το όχημα να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς, παρά τη σφοδρότητα της ανατροπής, τα μέλη της οικογένειας δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν την έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis