banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Πώς περιγράφει η αστυνομία το τροχαίο στο τούνελ της Τσακώνας

Η 72χρονη συνεπιβάτης έχασε τη ζωή της, ενώ ο 79χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο Νέα Κίος

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, 8 Αυγούστου 2024, στο 203,4 χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών-Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις αρχές, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε ένας 79χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία 72χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε ένας 23χρονος ημεδαπός.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης είχε ως αποτέλεσμα το επιβατηγό όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε τοιχίο στην άκρη του δρόμου. Δυστυχώς, η 72χρονη συνεπιβάτης έχασε τη ζωή της, ενώ ο 79χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Η προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, το οποίο ερευνά τις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό αυτό περιστατικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Χθες (8.8.2024) το μεσημέρι, στο 203,4 χιλιόμετρο του Νέου Αυτοκινητόδρομου Αθηνών- Κορίνθου- Τριπόλεως- Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και επέβαινε  72χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Δ.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, όπου στη συνέχεια το επιβατηγό όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τοιχίο). Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 72χρονης και ο τραυματισμός του 79χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis