banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Ανοίξτε τα στόματα για τιμωρηθεί ο ασυνείδητος που σκόρπισε τον θάνατο στο Δρέπανο

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου εκφράζει την αγανάκτησή της για το πρόσφατο περιστατικό δηλητηρίασης ζώων στο Δρέπανο Ναυπλίου
Αδέσποτο σκυλί

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου εκφράζει την αγανάκτησή της για το πρόσφατο περιστατικό δηλητηρίασης ζώων στο Δρέπανο, όπου δύο αδέσποτα και ένα δεσποζόμενο σκυλί έχασαν τη ζωή τους από φόλα στις 5 Αυγούστου 2024.

Η ομάδα καλεί τους κατοίκους του χωριού να καταγγείλουν τον δράστη, επισημαίνοντας τον κίνδυνο που εγκυμονεί αυτή η πράξη, ακόμα και για τα παιδιά. Παράλληλα, καλούν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου να επικηρύξει τον δράστη, προκειμένου να βρεθεί και να τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο.

Αναλυτικά, η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου σημειώνει:

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι φόλες δεν έχουν εποχή, και κάθε εποχή του χρόνου, εφόσον αυτοί που γνωρίζουν, δεν ανοίγουν τα στόματα, για να καταδώσουν τον δράστη ή τους δράστες, ανάλογα με την περίπτωση κάθε φορά, οι ασυνείδητοι αυτοί άνθρωποι, συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσά μας, και συνεχίζουν να σκορπούν τον  θάνατο στα δέσποτα και όχι μόνο σκυλιά, γεμίζοντας κάθε φορά τις γειτονιές μας με δηλητήριο!

Το πιο πρόσφατα, περιστατικό φόλας, με θύματα του δύο αδέσποτα σκυλιά και ένα δεσποζόμενο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Αυγούστου 2024, στο Δρέπανο Ναυπλίου, ενώ από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, δεν πρέπει αν έχει ακόμα βρεθεί ο φονιάς!

Το Δρέπανο όμως είναι μικρό χωριό και σίγουρα θα γνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι, ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το φριχτό έγκλημα! Να ανοίξουν τα κλειστά στόματα τώρα και να καταδοθεί ο δράστης αυτού του φρικαλέου, περιστατικού!

Τι περιμένουν! Να αγγίζει έστω και κατά λάθος κάποιο μικρό παιδί την φόλα, καθαρά από άγνοια, και να τρέχουν στο νοσοκομείο;! Τότε αλήθεια τι θα κάνουν;! Θα μηνύσουν τον δράστη, και θα τον καταδώσουν στην αστυνομία ή θα συνεχίσουν να ανέχονται το γεγονός, ότι κάποιος, προφανώς πολύ επικίνδυνος και ασυνείδητος άνθρωπος κυκλοφορεί ανενόχλητος στο χωριό τους;!

Ο Πολιτιστικό Σύλλογος του Δρεπάνου, ο οποίος προφανώς η δουλειά του, είναι να προάγει τον πολιτισμό, αντί αν διοργανώνει το πανηγύρι της 25ης του Αυγούστου, θα έπρεπε στα πλαίσια της προώθησης του πολιτισμού, να έχει ήδη επικηρύξει τον δράστη!

Καλούμε λοιπόν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου, να το κάνει πράξει όλο αυτό που εμείς ζητάμε και να επικηρύξει τον δράστη, προκειμένου να βρεθεί και να τιμωρηθεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος!

Πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος που στέρησε την ζωή σε τρεις αθώες ψυχούλες, που δεν του είχαν όμως φταίξει σε τίποτα!“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis