banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
Η πρωτότυπη υπαίθρια έκθεση που αξίζει να δείτε αν βρεθείτε τις ημέρες του 15Αύγουστου στο Ναύπλιο

Η γοητευτική πόλη του Ναυπλίου φιλοξενεί μια μοναδική υπαίθρια εικαστική έκθεση, η οποία μετατρέπει τα στενά της παλιάς πόλης σε καμβά για τα έργα της Ειρήνης Γκόγκουα. Η έκθεση, με τίτλο «Έξω από τους Τοίχους», παρουσιάζει πίνακες κρεμασμένους ανάμεσα στα μπαλκόνια, θυμίζοντας μια ιταλική μπουγάδα, και προσφέρει στους επισκέπτες μια διαφορετική, ρομαντική εικόνα του Ναυπλίου.

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο
Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Μια εικαστική περιήγηση στα στενά της πόλης

Μέχρι τις 20 Αυγούστου, η Ειρήνη Γκόγκουα καλεί το κοινό να εξερευνήσει τα έργα της μέσα από μια περιήγηση στα γραφικά στενά του Ναυπλίου. Τα έργα της εκτίθενται σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία όπου η τέχνη στο Ναύπλιο, συναντά την καθημερινότητα. Οι πίνακες σε εξωτερικούς χώρους στο Ναύπλιο, τοποθετημένοι ψηλά, παρατηρούν τους περαστικούς, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην ατμόσφαιρα της πόλης, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέκα που δημοσιεύει ο anagnostis.org

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο
Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Σχετικά με την ιδέα αυτής της πρωτότυπης έκθεσης, η Ειρήνη Γκόγκουα εξηγεί: «Η ιδέα αυτής της πρωτότυπης έκθεσης προέκυψε το 2018 όταν ήταν να πραγματοποιηθεί η ομαδική έκθεση ναυτικής Ναπλιάδας σε εξωτερικό χώρο. Αφού απέκλεισα το στήσιμο έργων σε καβαλέτα και κάγκελα ήρθε η ιδέα να κρεμάσω πίνακες στα στενά του Ναυπλίου, ανάμεσα στα μπαλκόνια (σαν ιταλική μπουγάδα)! Η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πολύ».

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Η Τέχνη στο Ναύπλιο: Μια αξέχαστη εμπειρία

Η υπαίθρια αυτή έκθεση στο Ναύπλιο δεν είναι απλώς μια εικαστική παρουσίαση, αλλά και μια πρόσκληση για τους επισκέπτες να βιώσουν την πόλη με έναν εντελώς νέο τρόπο. Η αλληλεπίδραση της τέχνης με το φυσικό φως και το αστικό τοπίο δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν του Ναυπλίου.

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Τα έργα της Γκόγκουα δεν περιορίζονται μόνο στη θέαση. Η έκθεση συνοδεύεται από δρώμενα με ήχο και κίνηση, τα οποία η εικαστικός τόσο αγαπά να συνδυάζει στις δημιουργίες της. Αυτά τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο Ναύπλιο, προσθέτουν ζωντάνια και βάθος στην εμπειρία των επισκεπτών, καθιστώντας την έκθεση μια αξέχαστη εμπειρία.

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Ανακαλύψτε το Ναύπλιο. Όπως Δεν το έχετε ξαναδεί

Αν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στην Αργολίδα τις ημέρες του 15Αύγουστου, μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την πρωτότυπη υπαίθρια εικαστική έκθεση στο Ναύπλιο. Αφεθείτε στην ατμόσφαιρα της πόλης, περιπλανηθείτε στα στενά της, και ανακαλύψτε την τέχνη της Ειρήνης Γκόγκουα που φέρνει έναν νέο, φρέσκο αέρα στην ιστορική αυτή πόλη.

Πίνακες Ειρήνης Γκόγκουα στο Ναύπλιο

Η έκθεση «Έξω από τους Τοίχους» της Ειρήνης Γκόγκουα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Αυγούστου και υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γεμάτη χρώμα, τέχνη και ρομαντισμό. Επισκεφθείτε το Ναύπλιο και ζήστε την πόλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis