banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Εκτός πινάκων Super League ο Βαγγέλης Μανούχος

Πολλές ανατροπές παρουσίασαν οι νέοι πίνακες διαιτητών της Super League, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες για σημαντικές αλλαγές

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Εκτός πινάκων Super League ο Βαγγέλης Μανούχος
manouxos

Πολλές ανατροπές παρουσίασαν οι νέοι πίνακες διαιτητών της Super League, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές πληροφορίες για σημαντικές αλλαγές, αφήνοντας εκτός τον Ναυπλιώτη Βαγγέλη Μανούχο. Ακόμα, Διαμαντόπουλος, Γκορτσίλας, Μαλούτας, Βάτσιος, Ανδριανός και Ματσούκας, δεν κατάφεραν να παραμείνουν στη Super League, ενώ και ο Περράκης δεν συμπεριλήφθηκε στον πίνακα.

Σύμφωνα με το sportime.gr, eντύπωση προκαλεί η απουσία του Γκάμαρη, ο οποίος είχε μια εξαιρετική χρονιά, αλλά επίσης δεν βρήκε θέση στον πίνακα της πρώτης κατηγορίας. Ειδικότερα, οι Περράκης, Ανδριανός και Ματσούκας υποβιβάστηκαν στη Super League 2.

Οι αλλαγές δεν περιορίστηκαν μόνο στους διαιτητές, αλλά και στους βοηθούς. Επτά βοηθοί, εκ των οποίων τρεις διεθνείς, δεν διατηρήθηκαν στους πίνακες. Αυτοί είναι οι Βεργέτης, Μεϊντανάς, Ψάρρης, Μωυσιάδης Θ., Νικολαϊδης, Κούλα και Σινιοράκης.

Στους παρατηρητές διαιτησίας, οι αλλαγές είναι επίσης σημαντικές. Από την προηγούμενη ΚΕΔ, μόνο ο Μάνταλος παραμένει στον πίνακα, ενώ οι Σπυρόπουλος, Λαμπαδαρίου και Καρατζίκας συνεχίζουν την καριέρα τους. Παράλληλα, οι Κιοτζένης, Στυλιαράς και Λιαχούδης αποχώρησαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι νέοι πίνακες διαιτησίας της Super League δεν περιλαμβάνουν καμία νέα άνοδο από τη Super League 2, κάτι που αναμένεται να διορθωθεί μελλοντικά, δεδομένου ότι οι 18 διαιτητές που έχουν επιλεγεί δεν είναι αρκετοί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του πρωταθλήματος, ιδιαίτερα σε ντέρμπι που θα διευθύνουν ξένοι διαιτητές. Σύμφωνα με το Sportime, ορισμένα ονόματα όπως οι Κουκούλας, Ντάουλας, Στάμος, Δραγούσης και Τσιοφλίκης είναι υποψήφια για πιθανή άνοδο στη Super League.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis