banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Λακωνία: Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών στο Γεράκι

Βερούτης: «Θα είμαστε δίπλα σε δράσεις που αναδεικνύουν το πολιτιστικό μας απόθεμα»
lakonia paradosiakoi xoroi

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην τρίτη κατά σειρά συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών, που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Γερακίου, την Κυριακή 4 Αυγούστου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γερακίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού.

Κατά την ομιλία του, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι εδώ σήμερα, στην τρίτη συνάντηση παραδοσιακών χορευτικών στο Γεράκι. Θέλω να συγχαρώ τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Γερακίου για την εξαιρετική διοργάνωση και την αφοσίωσή τους στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν σημαντική ευκαιρία για να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας με την παράδοση και να περάσουμε στις νέες γενιές τον πλούσιο πολιτισμό μας. Το Γεράκι είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική περιοχή του Νομού μας, με αξιοθαύμαστη παράδοση και ανθρώπους που την τιμούν και την προάγουν.

Ως Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε αυτές τις δράσεις που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και αναδεικνύουν το πολιτιστικό μας απόθεμα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *